Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Itemy tilian2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie pomogę za bardzo tym komentarzem bo daawno to robiłem na innym priv, owszem udało mi się, ale kombinowałem ze 2 dni, drogą powodzeń i porażek udało mi się w końcu. Musiałbym znowu się z tym pobawić wtedy bym jakoś mógł pomóc. Najgorsze jest to że nie ma tematów jak robić podobne rzeczy ;/ Jedyne co pamiętam to musisz sciągnąc najnowszego moda, usunąć wszystkie serwery jakie sa na jego liście i dodać swój (do tego akurat filmiki i inne instrukcje są) wpisz fraze "jak dodać swój serwer do camer moda" na pewno coś znajdzie, gdy już to zrobisz wejdziesz na tilian na modzie aczkolwiek nie będziesz widział połowy itemek, wtedy musisz w folderze clienta Tiliana "pack" znalezć pliki odpowiadające za nowe mapy, mooby i itemy (jakie pliki odpowiadają za to też znajdziesz w google) następnie kopiujesz i wklejasz mhm zle a nie chce mi sie od nowa pisać :D jak usuwałeś wszystkie serwery z moda i tworzyłeś swój "Tilian" to powinieneś usunąć wszystkie a zostawić jeden serwer np "iMetin" i edytować z niego ip, nazwe i kilka innych badziewi, po tym będziesz widział już kilka itemek na tilianie które występują na iMetinie, następnie te pliki które skopiowałeś z folderu pack w cliencie Tiliana wklejasz do folderu w kamer modzie w którym sa w podfolderach pliki odpowiadające za widoczność broni które występują na innych serwerach z listy camer moda (tych ktore usunełeś [usunęłeś je tylko z widoku okna logowania kamer moda aczkolwiek w kamer modzie dalej są]) Ty korzystasz z plików iMetina którego edytowałeś na Tiliana dla tego do tego folderu wklejasz te pliki (wygląd broni zbroji itp) i zamieniasz za stare oczywiście. Zaznacze że cały kamer mod powinien się znajdować w głównym folderze clienta Tiliana. Gdy zrobisz wszystko jest jeszcze jedna rzecz, nie pamietam jak to się robiło, wiem że tam ustawiasz właśnie żeby serwer o nazwie np. AndrzejMt2 korzystał z plików AndrzejMt2, możesz sobie przestawić że serwer AndrzejMt2 będzie korzystał z plików iMetin i właśnie musisz tak zrobić, aby Twój Tilian korzystał z plików edytowanego iMetina czyli tak na prawde zeby korzystał ze swoich plików które skopiowałeś z jego klienta. Po wszystkim powinno działać miodzo. Ale jak już powiedziałem nie zrobie całej pracy za Ciebie bo już nie pamietam jak to robiłem. Połowę zrobiłem jednak za Ciebie i drugą połowę w trakcie powinieneś sam zrozumieć i podołać. Trochę to masło maślane ale starałem sie jak najjaśniej opisać wszystko. Mam nadzieję że pomogłem i mam nadzieję że nie tylko Tobie :) życzę powodzenia i liczę na LIKE. :)

Heh widzę że kolega up opisał to co zapomniałem :D no cóż może mój wpis też się przyda :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...